Professionalisering van inleen van personeel tegen betere voorwaarden en lagere kosten

Partner van FME

De Flex Advies Groep heeft op 26 augustus 2010 een vijfjarige overeenkomst als strategisch partner op het gebied van inleenadvies afgesloten met vereniging FME-CWM. De overeenkomst is getekend door de voorzitter van FME, Jan Kamminga en directeur en medeoprichter van de Flex Advies Groep, Bertrand Prinsen.


Na een succesvolle pilot bij leden van FME is gezamenlijk besloten om de FME Flexdienst te ontwikkelen. De FME Flexdienst heeft twee hoofdonderdelen.

 

Het eerste hoofdonderdeel bestaat uit een viertal raamovereenkomsten voor administratief, produktie en logistiek personeel die door FME, met ondersteuning van de Flex Advies Groep, zijn afgesloten exclusief ten behoeve van alle leden van vereniging FME-CWM. Door gebruik te maken van deze overeenkomsten kunnen FME leden niet alleen substantiële besparingen op directe tarieven realiseren bij de inleen van personeel, maar ook profiteren van overige inleenvoorwaarden die normaliter alleen aan zeer grote bedrijven voorbehouden zijn.

 

Indien u lid bent van vereniging FME-CWM en u wilt meer over deze dienst van FME weten, dan kunt u op fme.nl/flexdienst meer informatie over deze overeenkomsten vinden.

 

Het tweede hoofdonderdeel van de FME Flexdienst bestaat uit adviesdiensten op het gebied van inleen van personeel die door Flex Advies Groep in samenwerking met FME worden aangeboden aan de leden van FME. Meer informatie over deze adviesdiensten kunt u vinden in het bovenstaande menu onder Diensten.