Het is onze uitdaging uw ambitie bij inleen te vertalen naar beleid met direct resultaat

Wie zijn wij

De Flex Advies Groep ondersteunt bedrijven of branches bij adviesvragen gericht op het inventariseren, stroomlijnen en optimaliseren van vraagstukken rondom de inleen van tijdelijk personeel. Ons bureau heeft twee pijlers: advies en implementatie. Afhankelijk van de doelstellingen en de vragen van onze klanten zetten we deze expertises in.


Ons DNA is gedreven, pragmatisch en onafhankelijk met een gezonde professionele passie voor resultaat. Met ons team brengen we een mix van jarenlange ervaring aan tafel. Door de unieke combinatie van diepgaande kennis van de inleenmarkt, onze ervaring bij klanten en door de ons ontwikkelde analyse tools, zijn wij telkens weer in staat onze klanten te verrassen met de voor hen mogelijke resultaten.


Onze analyses zijn concreet en tastbaar voor onze opdrachtgevers. Wij zijn transparant in wat wij doen. Wij stellen hierdoor onze klanten telkens weer in staat hun uiteindelijke marktprestaties te verbeteren.


Onze filosofie is dat onze adviseurs altijd nauw samen werken met de directie en medewerkers van onze opdrachtgevers waardoor resultaten passen bij de organisatie, werkbaar en gedragen zijn.

 

Het laatste nieuws

jan 13, 2016
Adviesdiensten vanaf 1/1/2016 onder naam Labor Redimo
jan 1, 2016
Labor Redimo lanceert RPO-gids met brokers, Managed...
jan 24, 2014
De laatste tijd denk ik vaak na over de term "Human...
nov 28, 2013
Hoe krijg ik